Mijn naam is Hester Zonnenschijn. Ik ben geboren en opgegroeid in Amsterdam. Sinds 1999 woon ik met mijn gezin in Hoofddorp. Ik ben sportief en houd van hardlopen, tuinieren en reizen. Tot mijn 45ste heb ik naast mijn werk als verpleegkundige schaats- en hardloop trainingen gegeven.

Het is mijn passie om mensen te helpen, begeleiden en coachen in het bereiken van hun doelstellingen. Als we hiermee komen tot een resultaat waardoor iemand “beter” wordt en zich beter voelt is dat voor mij een feestje. Ik ben overtuigd van de kracht van het menselijk brein. Mijn communicatie met mijn klanten is open en eerlijk, gebaseerd op levenservaring en Amsterdamse nuchterheid. Als dit je aanspreekt kijk dan verder bij mijn werkwijze van hypnotherapie en mijn aanpak van stoppen met roken, afvallen, stress en burn-out!

Wil je meer weten over mijn achtergrond, opleidingen en ervaring? Kijk dan hier of op mijn LinkedIn.