Hypnotherapie

Wil je echt stoppen met roken of afvallen? Heb je hulp nodig bij stress of burn-out klachten? Wil je van angsten of fobieën afkomen? Hypnotherapie kan hierbij helpen. Kr8!Coach biedt je de oplossing voor het verbeteren van je gezondheid. Ook training zelfhypnose is een mogelijkheid.

Verder lezen
Stress & burn-out

Stress & burn-out

Stress en burn-out. Wat is de oorsprong? Leer het te herkennen en ermee omgaan. Hypnotherapie brengt rust in jouw brein. Hierna kun je meer ontspannen reageren op prikkels.

Afvallen

Afvallen

Afvallen wil maar niet lukken. Eetbuien en terugval naar oude eetpatroon. Hypnotherapie helpt je om gedachten en overtuigingen te resetten en definitief gewichtsverlies te bereiken.

Angsten en fobieën

Angsten en fobieën

Iedereen is wel eens ergens bang of angstig voor. Dat is normaal. Maar als het een angst of fobie wordt die je leven beheerst kun je daar op langere termijn lichamelijke klachten door gaan ontwikkelen. Belangrijk om er iets aan te doen dus!

Stoppen met roken

Stoppen met roken

Alles al geprobeerd? Nicotine vervangende middelen? Niets werkt? Of op natuurlijke manier stoppen met roken? De unieke combinatie van “persoonlijke Stoppen met roken coaching en hypnotherapie” laat je definitief stoppen met roken.

Training zelfhypnose

Training zelfhypnose

Doe je niet wat je wilt, of doe je juist wat je niet wilt. Val je steeds weer in de valkuil van je eigen beperkende gedachte of overtuiging door angsten en onzekerheid waardoor je niet verder komt? De training Zelfhypnose biedt een mogelijkheid om onder begeleiding te leren hoe je zelf aan de juiste mindset kan werken om je doelstellingen voor de toekomst te bereiken

Interesse?

Je kunt een afspraak maken door te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.

Contact