Hypnotherapie

Wil je echt stoppen met roken of afvallen? Heb je hulp nodig bij stress of burn-out klachten? Wil je van angsten of fobieën afkomen? Hypnotherapie kan hierbij helpen. Kr8!Coach biedt je de oplossing voor het verbeteren van je gezondheid. Ook een workshop zelfhypnose is mogelijk. Deze zelfhypnose workshop is mogelijk in een groep of persoonlijk online. Deze workshop is ook interessant als je meer wilt weten over hypnose en hier zelf mee aan de slag wil voor veranderingen in je leven.

Verder lezen
Stress of burn-out

Stress of burn-out

Stress en burn-out. Wat is de oorsprong? Leer het te herkennen en ermee omgaan. Hypnotherapie brengt rust in jouw brein. Hierna kun je meer ontspannen reageren op prikkels.

hypnotherapie bij afvallen

Afvallen

Afvallen wil maar niet lukken. Eetbuien en terugval naar oude eetpatroon. Hypnotherapie helpt je om gedachten en overtuigingen te resetten en definitief gewichtsverlies te bereiken.

Stop angsten en fobieën met behulp van hypnose

Angsten en fobieën

Iedereen is wel eens ergens bang of angstig voor. Dat is normaal. Maar als het een angst of fobie wordt die je leven beheerst kun je daar op langere termijn lichamelijke klachten door gaan ontwikkelen. Belangrijk om er iets aan te doen dus!

Stoppen met roken

Stoppen met roken

Alles al geprobeerd? Nicotine vervangende middelen? Niets werkt? Of op natuurlijke manier stoppen met roken? De unieke combinatie van “persoonlijke Stoppen met roken coaching en hypnotherapie” laat je definitief stoppen met roken.

Zelfhypnose

Workshop zelfhypnose

Doe je niet wat je wilt, of doe je juist wat je niet wilt. Val je steeds weer in de valkuil van je eigen beperkende gedachte of overtuiging door angsten en onzekerheid waardoor je niet verder komt? De workshop Zelfhypnose biedt een mogelijkheid om onder begeleiding te leren hoe je zelf aan de juiste mindset kan werken om je doelstellingen voor de toekomst te bereiken

Individuele Online workshop Zelfhypnose

Individuele Online workshop Zelfhypnose

Ben je nieuwsgierig naar de onbegrensde mogelijkheden van het onderbewustzijn? Heb je altijd al meer willen weten over hypnose en wil je er zelf mee aan de slag voor veranderingen die jij wilt in je leven? Of wil je misschien gewoon een leuke workshop volgen die je een absolute eye-opener gaat geven voor de toekomst? Bij Kr8!coach kun je een individuele online workshop Zelfhypnose volgen.

Interesse?

Je kunt een afspraak maken door te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.

Contact

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Kr8!Coach? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden