Met veel plezier kijk ik terug op de training Zelfhypnose die ik op 27 oktober en 3 november in het Inner Balance Center Hoofddorp heb gegeven.

In een ongedwongen sfeer hebben we in 2 middagen van 3 uur de stappen zelfreflectie, integratie en implementatie doorlopen. Dit is nodig om deze krachtige tool uit de hypnotherapie goed voor jezelf in te kunnen zetten.

Eigen kracht

In deze training waren wetenschap, fysiologie, spiritualiteit, oefeningen en visualisaties de handvatten om dieper begrip te krijgen hoe we als mens in elkaar zitten.  Dit verliep soms met een lach en soms met een traan. Het was niet alleen mooi om te zien hoe enthousiast dit werd begrepen en opgepakt, maar ook welke gezamenlijke herkenning en verbinding dit gaf.

Voor mij is dit de reden om deze training volgend jaar op 26 januari en 2 februari 2022 weer aan te bieden in een groep van maximaal 4 personen. Voel je welkom om mee te doen.

Je kunt je alvast inschrijven via een mail aan info@kr8coach.nl

Of neem eerst eens een kijkje op mijn website om meer te weten te komen over hypnose. De angst hiervoor is namelijk onterecht. Je hebt er meer mee te maken dan je zelf denkt. En je beïnvloedt jezelf er onbewust al meer mee dan je zelf denkt.

Hoe leuk is het om dit proces te leren begrijpen en bewust op een positieve manier voor je eigen welzijn te gaan inzetten.

Hester Zonnenschijn

www.kr8coach.nl

Vind je eigen kracht: Terugblik Training Zelfhypnose en nieuwe data
Getagd op: