Fleur Weerd
Fleur Weerd
11:17 06 Jun 24
Hester is een openminded persoon die zich echt openstelt voor de persoon die tegenover haar zit.Zonder oordeel, sensitief en gericht op jou. Ik zou iedereen Hester aanraden.
Suzanne van Veen
Suzanne van Veen
08:47 16 Mar 24
Vanuit het hart echt mij willen helpen met mijn hulpvraag. Ik had een soort opgegeven dat dat ooit nog zou gebeuren maar Hester heeft dit gedaan. Met een op maat gemaakte hypnose en coaching vanuit hart en hoofd in balans.Ik heb mijn pad weer gevonden en weet dat ik weer op de goede weg ben, dank je wel Hester!
Moos
Moos
19:13 18 Sep 23
Hester heeft mij dmv hypnose van het roken afgeholpen. Ik ben nu 32 maanden gestopt met roken, dit betekent dat ik 18.981 sigaretten niet heb gerookt! Financieel gezien betekent dat ik €7.000 euro heb bespaart én nog belangrijker sinds een begin van dit jaar is de kans op een hartinfarct hetzelfde als bij een niet roker (pas na 21 maanden gestopt te zijn!).Hester, mijn waardering en liefde voor jou is niet in woorden te beschrijven. Je hebt mij, mijn gezondheid teruggegeven. Woorden schieten te kort, ik kan mijn emotie niet beschrijven. Ik ben je met heel mijn hart dankbaar voor wat je betekent bent voor mij.Gr. Mustafa (niet-roker sinds 01-02-2018)__________________________________________Tijd voor een nieuwe review (18 september 2023) 5 jaar 7 maanden en 17 dagen! Zo lang ben ik al gestopt met roken! Ik heb 2055 pakjes (39.053 sigaretten) niet gerookt. Het financiële is allang niet meer belangrijk, vanuit gezondheidsaspect is de waardering van onschatbare waarde! Hester, dank je wel! Je therapie helpt en raad het iedereen (die serieus wilt stoppen) aan!Gr. Mustafa
Nicole Westerkamp
Nicole Westerkamp
06:23 22 Sep 22
Ik ben voor de zomer 2 x bij Hester geweest. Ze wist zo tot de kern door te dringen, door haar interesse, door haar vragen. De hypnose bracht me precies waar ik zijn moest. Meer luisteren naar mijn onderbewustzijn. Dat maakt alles makkelijker. Ik ben vorige week nog een keer geweest en na deze sessie sta ik weer zo sterk in mijn kracht. Luisteren naar je innerlijke bewustzijn en lief zijn voor jezelf. Hester je bent een topper en ik weet je weer te vinden als ik een steuntje in de rug nodig heb.Groetjes Nicole
Arianne Noorthoek
Arianne Noorthoek
12:11 12 Nov 21
Tijdens workshops heeft Hester alle helder en duidelijk uitgelegd. En ik heb weer genoeg handvatten gekregen om er verder thuis mee aan de slag te gaan.
Astrid Tweehuijsen
Astrid Tweehuijsen
09:42 03 Mar 21
Hester is een heel betrokken coach, die mensen echt vanuit haar hart helpt. Dit maakt dat de drempel en eventuele vooroordelen over hypnotherapie weg wordt genomen. Mijn ervaring is heel positief geweest. Hester neemt de tijd om op een positieve manier tot de kern van het verhaal te komen. Ook de daadwerkelijke hypnotherapie sessie is zeer positief geweest en heeft mij de laatste handreiking gegeven die ik nodig had om verder te kunnen. Ik zou Hester zeker aanraden bij andere mensen omdat dit werk echt Hester haar sterke kr8 is!
Barbara Cerquetti
Barbara Cerquetti
12:56 12 Oct 20
Hester is een bijzonder persoon, aardig en genereus. Ondanks de logistieke problemen als gevolg van de coronacrisis maakte zij het mogelijk om samen te werken en boekten we goede vooruitgang.Ik zou haar zeker aanbevelen als je op zoek bent naar hypnotherapie of coaching.De taalbarrière was geen probleem. 🙂
Marloek Oudshoorn
Marloek Oudshoorn
13:39 01 Sep 20
Na ruim een jaar tegen een aantal dingen aan te lopen besloot ik een stap te nemen en een afspraak met Hester te maken voor een hypnose-sessie. Hester is een hele oprechte, enthousiaste en gezellige vrouw die je op je gemak stelt en openstaat voor jouw verhaal. Ze legt ook heel duidelijk uit hoe zij te werk gaat. Na twee afspraken met Hester ben ik heel erg vooruit geholpen en heb ik nu ook zelf tools in handen om verder mee aan de slag te gaan. Dankjewel hiervoor Hester!
Patricia Appelman
Patricia Appelman
13:48 08 Jun 20
Hester is een prettig mens. Ze is rustig en duidelijk. Ik kon mij zonder moeite overgeven aan de sessie. Die heeft zeker gewerkt. Ik ben nu bijna 2 jaar gestopt met roken en ik denk er niet meer aan. Heerlijk vrij!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader