Het is mijn intentie om met persoonlijke coaching, counseling en hypnotherapie mijn klanten te ondersteunen en begeleiden naar een gezond en prettig leven. Mijn begeleiding kenmerkt zich door kennis van hypnotherapie, coaching en counseling, ruime persoonlijke levenservaring en Amsterdamse humor.

Ik kies ervoor om mijn verpleegkundige kennis te combineren met hypnotherapie en in te zetten bij leefstijl verandering. Als hypnosetherapeut combineer ik persoonlijke coaching en counseling met de eeuwenoude methode van hypnotherapie.

Ik houd mij vooral bezig met problematiek rondom afvallen, angsten en fobieën, stress en burn-out en stoppen met roken.

Vanuit kennis en ervaring begrijp ik goed welke “stress” het aanpakken van deze issues met zich mee brengen. Deze “stress” maakt het moeilijk blijvend resultaat te bereiken. Het doorbreken van het blokkerende gedachtenpatroon bij deze issues en het opvangen van de bijkomende “stress” kan heel goed met hypnotherapie worden gedaan.

Gezond en prettig leven

Hypnotherapie maakt het mogelijk om een “mindshift” te creëren. Dit geeft je zelfvertrouwen voor het aanpakken van de voor jou noodzakelijke veranderingen in je leven.

“Leer gebruik te maken van de Kr8 van je eigen brein”