Als hypnotherapeut kies ik ervoor om mijn verpleegkundige kennis te combineren met hypnotherapie en in te zetten bij leefstijl verandering. Als hypnosetherapeut combineer ik persoonlijke coaching met de eeuwenoude methode van hypnotherapie.

Door mijn verpleegkundige achtergrond heb ik ervoor gekozen mij vooral bezig te houden met problematiek rondom afvallen, angsten en fobieën, stress en burn-out en stoppen met roken.

Vanuit kennis en ervaring begrijp ik goed welke “stress” het aanpakken van deze issues met zich mee brengen. Deze “stress” maakt het moeilijk is blijvend resultaat te bereiken. Het doorbreken van het blokkerende gedachtenpatroon bij deze issues en het opvangen van de bijkomende “stress” kan heel goed met hypnotherapie worden gedaan.

Daarnaast wordt er met behulp van hypnotherapie een “mindshift” gecreëerd. Dit geeft je zelfvertrouwen voor het aanpakken van de voor jou noodzakelijke veranderingen in je leven.

Als hypnotherapeut kies ik ervoor om mijn verpleegkundige kennis te combineren met hypnotherapie en in te zetten bij leefstijl verandering.

Het is mijn intentie om met persoonlijke coaching en hypnotherapie mijn klanten te ondersteunen en begeleiden naar een gezond en prettig leven. Mijn begeleiding kenmerkt zich door kennis van hypnotherapie en coaching, kennis over menszijn en bewustzijnsontwikkeling, ruime persoonlijke levenservaring en Amsterdamse humor.

“Leer gebruik te maken van de Kr8 van je eigen brein”