Mijn aanpak is een combinatie van hypnotherapie en persoonlijke coaching. Hiermee geef ik mijn cliënten de positieve overtuiging en het zelfvertrouwen dat zij nodig hebben voor het veranderen van hun gedachten patroon.

Het hypnotherapie en coaching traject voor jouw vraag gaan we samen stap voor stap in. We gaan door totdat jij vol zelfvertrouwen in je nieuwe leefstijl staat. Ervaring leert dat meestal 1 tot 3 sessies nodig zijn. Iedereen is hierin uniek, daar ga ik altijd vanuit. Het is jouw traject, het zijn jouw stappen naar een ander en gezonder leven! Uiteraard adviseer ik je hierin. De communicatie met mijn klanten hierover is open, eerlijk en gebaseerd op vertrouwen.

We hebben altijd eerst een gratis en vrijblijvend telefonisch contact om door te spreken wat je vraag is en wat je verwachtingen zijn. Als we ons daar allebei goed bij voelen plannen we een eerste sessie in. De eerste sessie duurt ongeveer 1,5 uur.

Eerste sessie

Tijdens deze eerste sessie doen we een uitgebreid intakegesprek met aansluitend een hypnose powersessie. Dit is een mentale boost en laat je voelen wat hypnose is.

Vervolgens hebben we na 2 weken telefonisch contact om door te spreken hoe je je voelt, wat goed gaat en waar je misschien nog tegenaan loopt. We plannen dan, indien gewenst, een tweede sessie in.

Vervolg sessie

De tweede sessie duurt ongeveer een uur. Deze sessie bestaat uit een kort gesprek en vervolgens een hypnose sessie met andere technieken naar aanleiding van wat ik tijdens het gesprek constateer. Ik leg je dit uiteraard uit. Aan het eind bespreken we of een derde sessie eventueel nodig is. Misschien is het voor jou voldoende om alleen nog een keer telefonisch contact te hebben.

Uiteraard mag je altijd terugkomen voor een sessie. Vanuit mijn visie is dat nooit raar of gek! Als je terugkomt voor hetzelfde probleem reken ik de prijs van een tweede sessie.

Andere optie

Ook kun je kiezen voor een los coaching gesprek zonder hypnotherapie of om de training Zelfhypnose te volgen.

Visie

Ik hou mijn prijzen laag om de mogelijkheid en de Kr8! van hypnotherapie toegankelijk te laten zijn voor iedereen. Daarom ben ik niet aangesloten bij ziektekostenverzekeraars en reken ik geen BTW. Uiteraard ben ik als professional wel aangesloten bij de beroepsvereniging CAT.

Als je je goed voelt bij mijn werkwijze neem dan contact met me op door me te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.