In mijn praktijk maak ik vooral gebruik van directe hypnose. Deze methode kenmerkt zich door diepe ontspanning en focus. Hierdoor staat het onderbewustzijn open voor suggesties en kan er verandering in een gedachten patroon worden gemaakt. Dit helpt om mensen op een effectieve manier veranderingen in hun leven te laten realiseren die leiden naar meer welzijn. Hierbij ga je jezelf niets afleren, maar iets anders aanleren. Mijn sessies zijn een combinatie van coaching, counseling en hypnose. We gaan namelijk eerst op zoek naar wat je wél wil t.a.v. jouw hulpvraag en hoe je dat voor je ziet.

Dit verankeren we tijdens de hypnose in je onderbewustzijn waardoor je met vertrouwen gaat doen wat je wil doen.

“Gebruik je eigen wijsheid tijdens hypnose”

Hypnose sessies

hulp met directe hypnose en hypnotherapie

Sessies met directe hypnose kun je zonder probleem herhalen. Vaak zijn echter enkele sessie al voldoende om een mind shift in je gedachten patroon te creëren. Daarom is een traject bij mij kort, meestal 2 tot 3 sessies. Daarna ben jij “in charge” en geef je zelf aan of je nog een duwtje nodig hebt. Mijn ervaring is dat je zelf namelijk heel goed weet wat je nodig hebt. Dus geen vast aantal sessies of valse beloftes maar gebruik leren maken van je eigen wijsheid en daarmee het vertrouwen in jezelf t.a.v. jouw hulpvraag. Dat geeft het meest duurzame resultaat.

Hypnotherapie

Soms is een aanvullende hypnosetechniek nodig, omdat het gedachtenpatroon in het onderbewustzijn iets meer zorg en aandacht nodig blijkt te hebben. Dit noem je hypnotherapie. Ik ga dat nooit ongevraagd bij je doen, maar bespreek dit open en eerlijk met je. Zelfhypnose is zo’n aanvullende techniek die ik je kan aanleren als je dat wil. Het is jouw traject. Mocht ik het idee hebben dat jouw hulpvraag niet bij mij hoort dan zeg ik dat ook eerlijk en adviseer je op andere stappen.

Binnen mijn praktijk houd ik mij vooral bezig met hulpvragen rondom Stopen met roken, afvallen, angst, zelfvertrouwen, stress en burn-out. Andere vragen zijn natuurlijk altijd bespreekbaar.

Coaching en counseling

In mijn praktijk kun je ook terecht voor coaching en counseling gesprekken over issues waarin je vastloopt in je leven zonder dat we directe hypnose of hypnotherapie toepassen.

Het is jouw proces naar welzijn en een gezond en prettig leven. Het doel is dat jij hier duurzaam met vertrouwen mee verder kan.

Visie

Ik hou mijn prijzen laag om de mogelijkheid en de Kr8! van hypnotherapie toegankelijk te laten zijn voor iedereen. Daarom ben ik niet aangesloten bij ziektekostenverzekeraars en reken ik geen BTW. Uiteraard ben ik als professional wel aangesloten bij de beroepsvereniging CAT.

Regelmatig publiceer ik een blog op mijn website, LinkedIn en Facebook waarmee ik de mystiek rondom hypnose wil wegnemen. Soms organiseer ik een workshop over hypnose, hierover bericht ik in de nieuwsbrief waarop je je kan abonneren.

Kijk ook even verder op de pagina “Wat is hypnose?” https://kr8coach.nl/hypnose/van mijn website. Waarschijnlijk beantwoordt dit al veel van je vragen.

Als je je goed voelt bij mijn werkwijze neem dan contact met me op door me te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.

“Het succes in het zorgen voor anderen ligt in het zorgen voor anderen”