Verpleegkundige

Als verpleegkundige heb ik 28 jaar met veel plezier gewerkt in het ziekenhuis. Na de opleiding tot verpleegkundige heb ik verschillende aanvullende opleidingen gevolgd, waaronder de opleiding hartbewaking. Na deze opleiding heb ik 13 jaar op de hartkatheterisatie kamers in VUmc gewerkt.

Het zorgen voor en behandelen van de acute patiënten gaf mij altijd veel voldoening. Ook het adviseren en begeleiden van zowel collega’s en patiënten was mij op het lijf geschreven.

MS, wat nu?

Helaas werden de verpleegkundige werkzaamheden in combinatie met mijn chronische ziekte MS te zwaar. Ik raakte flink overbelast. Hierdoor moest ik revalideren en op zoek naar andere werk mogelijkheden.

Hypnotherapie en coaching

In deze periode kwam ik in aanraking met hypnotherapie. Ik raakte gefascineerd door de Kr8! van hypnose bij leefstijlverandering.

In 2015 ben ik mij gaan omscholen tot hypnotherapeut. Na de basisopleiding Allround Hypnotherapeut heb ik extra masterclasses en de opleiding motiverende gespreksvoering gevolgd.

Door mijn achtergrond in de cardiologie was ik vooral geïnteresseerd in de mogelijkheid om mensen te helpen bij stoppen met roken door hypnotherapie. Om meer te weten te komen over de verslaving van het roken heb ik een cursus Rookstop coaching gedaan. Hierdoor weet ik als gecertificeerd rookstop coach wat de valkuilen zijn bij stoppen met roken en hoe je hiermee om kan gaan.

Tijdens een pilot stoppen met roken coaching in het VUmc heb ik ervaring opgedaan als Rookstopcoach. Door het begeleiden van cliënten merkte ik, dat de combinatie persoonlijke coaching en hypnotherapie, goede resultaten brengt bij leefstijl verandering.

Kr8!Coach

Als zelfstandige kan ik deze werkwijze breder aanbieden. Dit heeft geresulteerd in het starten van Kr8!Coach Hypnotherapie en coaching.

Ik bied begeleiding bij:

Ook geef ik de mogelijkheid om met de Workshop Zelfhypnose onder begeleiding te leren, hoe je zelf aan de juiste mindset kan werken om je doelstellingen voor de toekomst te bereiken.

Opleidingen hypnotherapie en coaching

Allround Hypnotherapeut Hypnose Centrum Haarlemmermeer
Masterclass Hypnosis Atlantic Hypnosis Institute
Motiverende gespreksvoering VUmc Academie
Masterclass Kinderhypnose Hypnose centrum Haarlemmermeer
STIMEDIC – Stoppen met roken ViaTrain
Best Practices of Dave ElmanDave Elman Hypnosis Institute
Opleiding Bewustzijnsontwikkeling Jentien Keijzer Psychologie