Met veel plezier kijk ik terug op de HypnoYoga retreat, die Marian Hendriks (Yogadocent) en ik zondag 25 juni in het Inner Balance center hebben gegeven.

Onder het genot van hapjes en veel water met lekkere smaakjes hebben we d.m.v. workshops, met als thema de zomer, de werelden van de Yoga en Hypnose met elkaar verbonden. Ieder vanuit onze eigen achtergrond en expertise.

Het doel was om de deelnemers te laten ervaren dat door Yoga het lichaam ontspannen wordt en energie vrij gaat stromen. De hypnose sessie liet vervolgens deze zelfde energie als een frisse wind door de geest laat gaan. Niks raars, geks of engs maar gebruik maken van dat wat in een ieder van ons aanwezig is, energie! Energie die komt en gaat in de vorm van gevoel, gedachten en emoties. Een heerlijke “Body and Mind” reset.

Ondanks de warmte hadden we volle bak met deelnemers en is de middag als prettig, ontspannend en verhelderend ontvangen. Superleuk om dit samen te doen en met anderen te mogen delen. Wat ons betreft voor herhaling vatbaar in het najaar.

Hester Zonnenschijn

www.kr8coach.nl

Wil je dit weetje met jouw netwerk delen?
Terugblik HypnoYoga Summer retreat