Wat is Hypnotherapie?

Een hypnotherapeut kan jou in de hypnose bewustzijnstoestand brengen. Een hypnotherapeut geeft tijdens de hypnose suggesties aan je onderbewustzijn voor de mentale verandering die jij wenst of nodig hebt. In een gesprek, voorafgaand aan de hypnosesessie, gaat de hypnotherapeut in op jouw specifieke situatie. Je bespreekt in dit gesprek de verandering, die jij wil en wat jij daarvoor nodig hebt. Meestal geven daarna 1 tot 2 hypnosesessies het gewenste resultaat. Daarin is iedereen anders, dus je bent niet raar als je nog 1 of 2 sessies meer nodig hebt.

Natuurlijk kun je ook kiezen voor mindfulness, een psycholoog of een coach om je gedachtepatroon te veranderen of mentale welzijn te verbeteren. Belangrijk is dat je altijd de methode kiest die bij je past!

Kennismaken met hypnotherapie en coaching?

Nu je weet wat hypnose en hypnotherapie is en als mijn aanpak je aanspreekt ben je van harte welkom om een belangrijke stap te maken in leefstijlverandering en het verbeteren van je gezondheid voor de toekomst. Als je nog vragen hebt, bel me gerust op.