hypnose mogelijkheden

Regelmatig kom ik mensen tegen die bij het woord hypnose een gezicht trekken als of het iets raars en engs is. Dan krijg ik de neiging om uit te gaan leggen dat het zeker niet raar of eng is maar een andere bewustzijnstoestand.

Een bewustzijnstoestand waar je ongemerkt meerdere keren per dag al in bent. Een bewustzijnstoestand waarin je met je onderbewustzijn kan praten. Dat meer dan 90% van wat wij doen of juist niet willen doen onbewust is. Dat hypnotherapie omdenken in een andere bewustzijnstoestand is. Dat je hier mooie resultaten mee kan bereiken bij b.v. afvallen, stoppen met roken en stress en burn-out. Omdat dit nogal veel tekst is om iemand mee te overladen tijdens een gesprek slik ik de neiging om het te willen uitleggen meestal maar in. Toch is er bij mij dan ook een klein stemmetje dat zegt “Zo jammer dat mensen er zo tegenaan kijken, gemiste kans”.

Workshop

De afgelopen 3 jaar heb ik gehoor gegeven aan dit stemmetje en workshops georganiseerd om hypnose en de mogelijkheden er van te laten ervaren. Telkens met een andere aanvlieg route. Deze aanvliegroutes heb ik nu samengebracht in de workshop Hypnose, feiten, fabels en mogelijkheden en op zaterdag 1 oktober 2022 staat de eerste van een reeks gepland.

De workshop is bedoeld voor mensen die willen ontdekken wat hypnose wél is en wat je er zelf al mee kan bereiken door Zelfhypnose, een methode uit de hypnotherapie. Mensen, die zich willen laten verwonderen door de kracht en mogelijkheden van het onderbewustzijn. Dit te weten is als een cadeautje aan je zelf waar je de rest van je leven iets aan hebt. Ben jij één van die mensen kom dan vooral mee doen, ik deel mijn kennis hierover graag met je. Wie weet tot ziens!

Hester Zonnenschijn
Kr8!Coach Hypnotherapie en coaching

Hypnose, feiten, fabels en mogelijkheden