Hypnotherapie bij Kr8!Coach

Via Kr8!Coach wil ik mijn klanten ondersteunen en begeleiden naar een gezond en prettig leven. Hierbij maak ik gebruik van persoonlijke coaching, counseling en hypnotherapie. Mijn begeleiding kenmerkt zich door de persoonlijke benadering van jouw hulpvraag in een kort traject. Ruime verpleegkundige kennis en ervaring combineer ik met de eeuwenoude methode van hypnose.

Lees meer
verbeter zelfvertrouwen met hypnose

Zelfvertrouwen

Nadat de oorzaak van het gebrek aan zelfvertrouwen is achterhaald, kan met hypnose de blokkerende gedachte en emotie worden omgebogen.

Weg met stress

Stress of burn-out

Stress en burn-out. Wat is de oorsprong? Leer het te herkennen en ermee omgaan. Hypnotherapie brengt rust in jouw brein. Hierdoor kun je meer ontspannen reageren op prikkels.

los van angst of fobie

Angsten

Iedereen is wel eens ergens bang of angstig voor. Maar, als het een angst wordt die je leven beheerst, kun je daar zelfs lichamelijke klachten door gaan ontwikkelen. Belangrijk om er iets aan te gaan doen.

stoppen met roken

Stoppen met roken

Alles al geprobeerd? Nicotine vervangende middelen? Niets werkt? De combinatie van “persoonlijke Stoppen met roken coaching en hypnotherapie” laat je definitief stoppen met roken.

Afvallen

Afvallen

Afvallen wil maar niet lukken. Eetbuien en terugval naar oude eetpatroon. Hypnotherapie helpt je om gedachten en overtuigingen te resetten om definitief gewichtsverlies te bereiken.

Coaching of counseling zonder hypnose

Coaching en counseling

Coaching en counseling zijn altijd mede onderdeel van mijn hypnotherapie trajecten. Je kunt bij mij echter ook kiezen om zonder de hypnose in gesprek te gaan over vraagstukken waar jij in vastloopt.

Interesse?

Je kunt een afspraak maken door te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.

Contact

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Kr8!Coach? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden