Hypnotherapie bij Kr8!Coach

Via Kr8!Coach wil ik mijn klanten ondersteunen en begeleiden naar een gezond en prettig leven. Hierbij maak ik gebruik van persoonlijke coaching, counseling en hypnotherapie. Mijn begeleiding kenmerkt zich door de persoonlijke benadering van jouw hulpvraag in een kort traject. Ruime verpleegkundige kennis en ervaring combineer ik met de eeuwenoude methode van hypnose.

Lees meer
stoppen met roken

Stoppen met roken

Alles al geprobeerd? Nicotine vervangende middelen? Niets werkt? De combinatie van “persoonlijke Stoppen met roken coaching en hypnotherapie” laat je definitief stoppen met roken.

los van angst of fobie

Angsten

Iedereen is wel eens ergens bang of angstig voor. Maar, als het een angst wordt die je leven beheerst, kun je daar zelfs lichamelijke klachten door gaan ontwikkelen. Belangrijk om er iets aan te gaan doen.

Weg met stress

Stress of burn-out

Stress en burn-out. Wat is de oorsprong? Leer het te herkennen en ermee omgaan. Hypnotherapie brengt rust in jouw brein. Hierdoor kun je meer ontspannen reageren op prikkels.

Afvallen

Afvallen

Afvallen wil maar niet lukken. Eetbuien en terugval naar oude eetpatroon. Hypnotherapie helpt je om gedachten en overtuigingen te resetten om definitief gewichtsverlies te bereiken.

Multiple Sclerose ondersteuning

MS – Multiple Sclerose

Met hypnose gaat MS niet weg, maar hypnose kan wel helpen bij de acceptatie en het terugvinden van de controle om met de gevolgen om te gaan.

hersen mist trekt op

‘Brain fog’ – hersenmist

‘Brain fog’ of hersenmist is overprikkeling behorend onderliggend probleem zoals MS of long COVID. Hypnotische trance kan de overprikkeling verminderen.

Workshop hypnose

Zelfhypnose

Stap je steeds in dezelfde valkuilen bij veranderingen, die je wilt aanbrengen in je leven? Meer dan 90% van dit proces speelt zich af in je onderbewustzijn. Tijdens hypnose kun je praten met dit onderbewustzijn. De workshop is bedoeld voor mensen die willen ontdekken wat hypnose is en wat je er zelf mee kan bereiken door Zelfhypnose, een methode uit de hypnotherapie. Dit te weten is als een cadeautje aan je zelf waar je de rest van je leven iets aan hebt.

Lees meer

Interesse?

Je kunt een afspraak maken door te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen.

Contact

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten van Kr8!Coach? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Aanmelden