Coaching of counseling gesprek zonder hypnose

Coaching en counseling zijn altijd mede onderdeel van mijn hypnotherapie trajecten. Je kunt bij mij echter ook kiezen om zonder de hypnose in gesprek te gaan over vraagstukken waar jij in vastloopt.

Ik begeleid en adviseer je vanuit coaching en counseling technieken, mijn achtergrond kennis als verpleegkundige, mijn levenservaring en mijn holistische visie op menszijn. De hypnose kunnen we altijd toevoegen als we samen denken dat het bijdraagt aan jouw proces, of als we jouw inzichten uit de gesprekken op dieper niveau willen verankeren in het onderbewustzijn.

Wat past bij jou?

Andersom kan het ook, je komt voor hypnotherapie, maar wil dit uitbreiden met verdiepende gesprekken. Het is beide mogelijk en beide goed. Het is jouw proces waarbij het doel altijd is dat jij vanuit zelfvertrouwen weer verder kan met hetgeen waar je in vastloopt en begeleiding bij wil.

Bel me gerust vrijblijvend op, dan bespreken we jouw hulpvraag en kijken we samen naar welk traject het best bij jou past. Als we ons er allebei goed bij voelen kunnen we een eerste afspraak in plannen