Het bereiken en volhouden van leefstijlverandering is belangrijk, maar kan moeilijk zijn. Soms voelt het als een eindeloos gevecht met jezelf of lijkt voor jou absoluut onmogelijk. Dit gevoel en deze gedachte kunnen lelijk in de weg zitten als je iets wilt bereiken. Ze kunnen je zelfs stress opleveren. En dat stressgevoel kost veel onnodige energie of kan je weer extra belemmeren. Dit helpt niet echt. Toch kunnen mensen soms ook doelen en resultaten bereiken, die om bijna bovennatuurlijke krachten lijken te vragen. Ogenschijnlijk moeiteloos. Hoe dan?????

Als dat mogelijk is, dan moet ik toch ook kunnen………….?

Hypnose bij belemmerende overtuigingen

De Kr8! schuilt niet alleen in het helder maken van een doel of resultaat en het plannen van acties, maar ook in zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.
Soms kan het nodig zijn daarvoor eerst te werken aan belemmerende overtuigingen in je onderbewustzijn, die het gevoel van zelfvertrouwen en zelfbewustzijn in de weg staan.
Negatieve gedachten waarmee je jezelf onbewust voedt, die stiekem zijn ontstaan en je telkens tegenhouden om, ondanks tegenslagen, toe te blijven werken naar je doel.
De bewuste beren op je pad die je telkens liever vermijdt dan tegenkomt. Dit doe je niet expres maar beïnvloed soms meer dan je denkt.
Geen paniek hierover, je kunt deze “beren” namelijk aanpakken. Vanuit mijn visie getuigt het van moed als je hiervoor open staat en het gaat zien. Hierdoor kun je de “beren” op een positieve manier gaan gebruiken voor je eigen welzijn.

“Leefstijlverandering is niet iets wat vanzelf komt. Het is het gevolg van je eigen acties en het aanpakken van belemmerende overtuigingen”

Hester Zonnenschijn

Twijfel niet, maar neem de regie terug!

Hypnotherapie en Zelfhypnose zijn mooie methodes om met zelfvertrouwen en zelfbewustzijn aan de slag te gaan.
Wees daar nou eens niet bang voor of kritisch over. Het is geen magie maar een gemiste kans als je er niets mee doet. Je bent namelijk al meerdere keren per dag in hypnose, wist je dat??

Dit vermogen schuilt namelijk in ieder van ons en is het waard om ontdekt te worden!

Hester Zonnenschijn 15-1-2021
www.kr8coach.nl

Wil je dit weetje met jouw netwerk delen?
Leefstijlverandering, belangrijk maar hoe dan??
Getagd op: