Iedereen is wel eens ergens bang of angstig voor. Dat is normaal. Maar als het een angst wordt die je leven beheerst kun je daar op langere termijn lichamelijke klachten door gaan ontwikkelen. Belangrijk om er iets aan te doen, dit kan met hypnotherapie!

los van angst en fobie met hypnotherapie

Angsten kunnen je leven flink verzieken en in de greep houden.

Vaak kun je nog het moment herinneren dat je ergens bang voor werd, b.v. voor onweer omdat je in een hevige onweersbui terecht kwam en nergens kon schuilen.

Meestal is de oorzaak als “klein zaadje” nog eerder gepland je onderbewustzijn en was die onweersbui alleen een trigger om dit zaadje verder te gaan laten ontkiemen en groeien tot jouw angst. Dit kan zelfs een chronisch verhoogd cortisol spiegel in je bloed geven wat een negatief effect heeft op je gezondheid op lange termijn. Dit kan zelfs een chronisch verhoogd cortisol spiegel in je bloed geven wat een negatief effect heeft op je gezondheid op lange termijn.

We gaan samen op zoek naar “het zaadje” dat bij jou de oorzaak is en gaan het weer beheersbaar maken voor je. Dit kan dus met hypnotherapie.

Meestal zijn 2 tot 3 sessies hiervoor voldoende, maar je bent niet raar als je nog een sessie nodig hebt. Belangrijk is dat je er iets aan gaat doen!

Mocht je twijfelen of wij samen iets kunnen met jouw angst, bel me dan gerust op of stel je vraag via het contactformulier.

Lees hier verder over hypnose en mijn werkwijze.